Voor groep 8 leerlingen

Geïnteresseerd in Werenfridus?

Wat fijn dat je meer wilt weten over onze mooie school aan de De Keyzerstraat 1 in Hoorn. Ons innovatieve gebouw biedt leerlingen veel kansen om (samen) te werken, creatief te zijn en zich te ontwikkelen. 

Kennismaken met Werenfridus
Op deze pagina geven we je graag een indruk van wat je van Werenfridus kunt verwachten. Dat kan bijvoorbeeld met de virtuele tour door ons in 2018 vernieuwde schoolgebouw. Zo baan je je alvast een weg door wellicht jouw toekomstige school. In ons online infomagazine lees je alles over onze school en ons onderwijs. Wil je meer weten over ons tweetalig onderwijs, of ben je benieuwd naar de Nederlandstalige havo? In ons magazine beantwoorden we veel van je vragen. 

Vragen?
Heb je toch nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dat kan door een mail te sturen naar werenfridus@tabor.nl, of door te bellen met ons algemene telefoonnummer: 0229 - 285 828. Vragen over het eerste studiejaar kun je stellen aan Steffie Nelissen, coördinator van de brugklassen. Je kunt haar mailen via sat.nelissen@tabor.nl

Aanmelden?

Weet je nu al dat je wilt aanmelden? Op de aanmeldpagina lees je alles over de aanmeldprocedure en de toelating. 

Proef de sfeer

Beleef Werenfridus

Virtuele tour
Virtueel alvast door het gebouw lopen? Dat kan hier.
Kies voor [volledig scherm] voor een betere weergave.Infomagazine 2020/2021
Blader het infomagazine Infomagazine 2020-2021 van Werenfridus online door. 

Daarom kiezen voor Werenfridus 

  • Tweetalig of Nederlandstalig. Altijd goed onderwijs!
  • Altijd les op jouw niveau, ook in combiklassen. 
  • Hier word je zelfbewust, sociaal bewust en wereldwijs. 
  • Hier mag je jezelf zijn en iedereen kent elkaar. 
  • Ons moderne gebouw daagt je uit. 

Scholen op de kaart 

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Hier vind je betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Ook lees je hier wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden. Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.