Voor groep 8 leerlingen

Geïnteresseerd in Werenfridus?

Je bent van harte welkom in ons moderne gebouw aan de De Keyzerstraat 1 in Hoorn. Ons innovatieve gebouw biedt leerlingen nog meer de kans om (samen) te werken, creatief te zijn en zich te ontwikkelen. 

Op deze pagina geven we je graag een indruk van wat je op Werenfridus kunt verwachten. We organiseren weer een heel aantal activiteiten voor groep 8 leerlingen om kennis te maken met Werenfridus, zodat je een goede keuze kunt maken welke school voor jou de juiste is. 

Het Open Huis, de High tea en de Groep8dagen van Werenfridus hebben inmiddels plaatsgevonden. Heb je nog vragen over onze school of ons tweetalig onderwijs? Neem dan gerust contact op. 

Motivation Meeting
De motivation meeting vindt plaats op woensdagmiddag 4 maart 2020 en is een verplicht onderdeel voor kinderen die zich gaan inschrijven voor een tweetalige studie. Zij zullen in een korte presentatie motiveren waarom zij tweetalig onderwijs willen volgen. 

AANMELDEN MOTIVATION MEETING (aanmelden is verplicht)

Heb je verder vragen over bovenstaande activiteiten, bel dan naar 0229-285828 of mail naar ajm.groot@tabor.nl.

Aanmelden?
Weet je nu al dat je wilt aanmelden? Ga hier dan direct naar de pagina met informatie over aanmelden. 

Proef de sfeer

Virtuele tour

Virtueel alvast door het gebouw lopen? Dat kan hier.
Kies voor [volledig scherm] voor een betere weergave. 

Vragen?

Heb je vragen dan kun je terecht bij de afdelingscoördinator van de brugklassen, Mw. Nelissen. Zij is bereikbaar via onze administratie op telefoonnummer 0229 - 285 828 of direct per mail. Ook voor vragen over andere klassen kun je contact opnemen met onze administratie.

Infomagazine 2020/2021

Blader het infomagazine Infomagazine 2020-2021 van Werenfridus online door. 

 

Daarom kiezen voor Werenfridus 

  • Tweetalig of Nederlandstalig. Altijd goed onderwijs!
  • Altijd les op jouw niveau, ook in combiklassen. 
  • Hier word je zelfbewust, sociaal bewust en wereldwijs. 
  • Hier mag je jezelf zijn en iedereen kent elkaar. 
  • Ons moderne gebouw daagt je uit. 

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Hier vind je betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Ook lees je hier wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden. Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.
 
 
 
 

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.