voor groep 8 leerlingen

Beste groep 8 leerling,

We hebben een geslaagd open huis, 4 goed bezochte Groep8dagen, een gezellige high tea en een druk bezochte motivation meeting acher de rug. Jij hebt inmiddels een keuze gemaakt en je aangemeld bij een school waar jij je thuis voelt. We weten inmiddels ook dat er gelukkig niet geloot hoeft te worden op de voortgezet onderwijs scholen in Hoorn!

Onze nieuwe schoolgebouw is in gebruik genomen en de nieuwe brugklasleerlingen mogen tijdens de kennismakingsmiddag het gebouw verkennen. We zijn heel trots op ons gebouw! Benieuwd hoe het er uitziet? Kijk dan alvast hier.

Mocht je nu alsnog willen inschrijven voor een brugklas op Werenfridus, bijvoorbeeld omdat je advies is aangepast na de eindtoets, neem dan contact op met mevrouw Nelissen, afdelingscoördinator Brugklassen. Via onze administratie kunt u haar telefonisch bereiken op telefoonnummer 0229 - 285 828 of direct via de mail. Meer informatie lezen over aanmelden bij ons op school kan hier

Daarom kiezen voor Werenfridus 

  • De fijne sfeer: bijna iedereen kent elkaar. Wel zo gezellig.
  • Een brugklas op jouw niveau. We hebben aparte en combiklassen.
  • Tweetalig onderwijs, maar niet-tweetalig kan natuurlijk ook.
  • Spannende extra vakken, zoals O3, W2, EIO of V-media.
  • De Werenfridusweken: drie keer per jaar leuke activiteiten en uitstapjes.
 
 
Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.

Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.
 

Infomagazine 2018/2019

Blader het infomagazine 2018-2019 van Werenfridus online door. 

 
 

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.