voor groep 8 leerlingen

Beste groep 8 leerling,

Sinds mei 2018 is Werenfridus weer terug op de vertrouwde plek aan de Keyzerstraat 1 in Hoorn. Een nieuw gebouw waar we trots op en blij mee zijn. Het gebouw biedt leerlingen nog meer de kans om (samen) te werken, creatief te zijn en zich te ontwikkelen, zowel in als buiten het klaslokaal.

Bezoek ons Open Huis!
Komend schooljaar stellen wij onze school ​één middag en twee avonden open. Je bent op deze dagen van harte welkom. 

Dinsdag 29 januari 2019 
Van 18.30 uur tot 21.00 uur

Woensdag 30 januari 2019 
Van 15.30 uur tot 17.30 uur en 
Van 18.30 uur tot 21.00 uur

Naast ons Open Huis bieden wij aanvullende activiteiten voor leerlingen uit groep 8 die zich (mogelijk) willen aanmelden bij Werenfridus:

Groep8dag!
De Groep8dagen zijn woensdagmiddagen waarop je twee lesjes volgt en je een mooi beeld krijgt van hoe het er op Werenfridus aan toe gaat. Voor deze lessen kun je je van te voren aanmelden via onze website. Later in het jaar vind je hier de link terug om je aan te kunnen melden. De data zijn al bekend: 

Woensdag 7 november 2018 
Woensdag 12 december 2018
Woensdag 16 januari 2019 
Woensdag 6 februari 2019 

Motivation meeting
Op woensdag 6 maart 2019 is de Motivation meeting. Dit is een verplichte bijeenkomst voor leerlingen die zich gaan inschrijven voor een tweetalige studie op Werenfridus. Tijdens deze meeting motiveer jij voor een kleine commissie waarom jij kiest voor een tweetalige studie. Je hebt hiervoor drie minuten de tijd. Later in het jaar vind je hier de link terug om je aan te kunnen melden.

De afdelingscoördinator Brugklassen is Mw. Nelissen. Via onze administratie kun je haar telefonisch bereiken op telefoonnummer 0229 - 285 828 of direct per mail

Nog inschrijven voor schooljaar 2018-2019?
Mocht je alsnog willen inschrijven voor een brugklas op Werenfridus, neem dan contact op met mevrouw Nelissen, afdelingscoördinator Brugklassen. 
Meer informatie over aanmelden op Werenfridus vind je hier

Infomagazine 2018/2019

Blader het infomagazine 2018-2019 van Werenfridus online door. 

 

Daarom kiezen voor Werenfridus 

  • De fijne sfeer: bijna iedereen kent elkaar. Wel zo gezellig.
  • Een brugklas op jouw niveau. We hebben aparte en combiklassen.
  • Tweetalig onderwijs, maar niet tweetalig kan natuurlijk ook.
  • Spannende extra vakken, zoals O3, W2, EIO of V-media.
  • De Werenfridusweke met leuke activiteiten en uitstapjes.

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Hier vind je betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Ook lees je hier wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden. Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.
 
 
 
 

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.