Voor groep 8 leerlingen

Beste groep 8 leerling,

Je bent van harte welkom in ons nieuwe gebouw op de vertrouwde plek aan de De Keyzerstraat 1 in Hoorn. Ons splinternieuwe gebouw biedt leerlingen nog meer de kans om (samen) te werken, creatief te zijn en zich te ontwikkelen. En dat hoeft heus niet altijd in een klaslokaal. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken.

Groep8dag!
Wil je weten hoe het op Werenfridus gaat? Kom naar de Groep8dagen. Dit zijn woensdagmiddagen waarop je twee lessen volgt. Er zijn al drie leuke, goed bezochte dagen geweest. Gelukkig is er nog een kans!

Woensdag 6 februari 2019 hier aanmelden 

Bezoek ons Open Huis!
Kom je ook naar ons Open Huis? Dit schooljaar stellen wij onze school ​één middag en twee avonden open. Je bent van harte welkom. 

Dinsdag 29 januari 2019 
Van 18.30 uur tot 21.00 uur

Woensdag 30 januari 2019 
Van 15.30 uur tot 17.30 uur en 
Van 18.30 uur tot 21.00 uur

Motivation meeting
Op woensdag 6 maart 2019 is de Motivation meeting. Dit is een verplichte bijeenkomst voor leerlingen die zich gaan inschrijven voor een tweetalige studie op Werenfridus. Tijdens deze meeting motiveer jij voor een kleine commissie waarom jij kiest voor een tweetalige studie. Je hebt hiervoor drie minuten de tijd. Later deze maand vind je hier de link terug om je aan te kunnen melden.

Vragen?

De afdelingscoördinator van de brugklassen is Mw. Nelissen. Wanneer je vragen hebt, kun je bij haar terecht. Zij is bereikbaar via onze administratie op telefoonnummer 0229 - 285 828 of direct per mail

Infomagazine 2019/2020

Blader het infomagazine Infomagazine 2019-2020 van Werenfridus online door. 

 

Daarom kiezen voor Werenfridus 

  • De fijne sfeer: bijna iedereen kent elkaar. Wel zo gezellig.
  • Een brugklas op jouw niveau. We hebben aparte en combiklassen.
  • Tweetalig onderwijs, maar Nederlandstalig kan natuurlijk ook.
  • Spannende extra vakken, zoals O3, W2, EIO of V-media.
  • De Werenfridusweken met leuke activiteiten en uitstapjes.

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Hier vind je betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Ook lees je hier wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden. Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.
 
 
 
 

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.