Nieuw bij ons op school

Welkom!

Wat leuk dat je hebt gekozen voor Werenfridus. Na de zomervakantie heten we je graag van harte welkom op onze school. We kijken ernaar uit om er, samen met jou, een leuke schooltijd van te maken.

Natuurlijk is de stap van de basisschool naar de middelbare school best spannend, maar je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kunt. Het is belangrijk om het beste uit jezelf te halen, en daar helpen we je graag bij. En natuurlijk zullen we je ook helpen zodat je snel de weg vindt op je nieuwe school.

Wat staat er op de planning voor onze nieuwe leerlingen in groep 8?

- We hebben inmiddels een brief gestuurd naar de ouder(s)/ verzorgers waarin informatie te vinden is over de iPad en de aanschaf hiervan. 
- Ook heb je een brief gehad over het activeren van je Tabor-account. Dit persoonlijke account gebruik je onder andere om in te loggen op je persoonlijke e-mailaccount, voor het zien van je rooster en voor het inloggen op de website van onze school.

Mocht je in het nieuwe schooljaar bij ons starten, maar je hebt bovenstaande brieven nog niet ontvangen, dan vragen we je om onze administratie te bellen op 0229-285828.

We zien je graag op maandag 26 augustus. 

Voor vragen kun je contact opnemen mw. Nelissen, brugklas coördinator. Dit kan via de mail of het algemene telefoonnummer 0229-285828. 

Ga je niet naar de brugklas of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met onze administratie of door een mail te sturen naar werenfridus@tabor.nl

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.