Nieuw bij ons op school

Welkom!

Wat leuk dat je hebt gekozen voor Werenfridus. Na de zomervakantie heten we je graag van harte welkom op onze school. We kijken ernaar uit om er, samen met jou, een leuke schooltijd van te maken.

Natuurlijk is de stap van de basisschool naar de middelbare school best spannend, maar je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kunt. Het is belangrijk om het beste uit jezelf te halen, en daar helpen we je graag bij. En natuurlijk zullen we je ook helpen zodat je snel de weg vindt op je nieuwe school.

Wat staat er op de planning voor onze nieuwe leerlingen in groep 8?

  • We hebben inmiddels een brief gestuurd naar de ouder(s)/ verzorgers met daarin de klassenindeling, informatie over de kennismaking en informatie over de iPad en de aanschaf hiervan. 
  • De kennismaking met je nieuwe klas heeft plaatsgevonden op 17 juni.
  • De eerste schooldag zal dinsdag 18 augustus 2020 zijn. Informatie over het verloop van de eerste schoolweek volgt in de eerste week van de zomervakantie.

Zichtbaar leren 
Schooljaar 2020-2021 zal het concept 'Zichtbaar Leren' worden toegepast in de Nederlandstalige brugklassen (H1p, HV1q, A1a en C1a). Lees hier meer informatie over deze manier van onderwijs.

We zien je graag op dinsdag 18 augustus!

Voor vragen kun je contact opnemen mw. Nelissen, brugklas coördinator. Dit kan via de mail of het algemene telefoonnummer 0229-285828. 

Ga je niet naar de brugklas of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met onze administratie of door een mail te sturen naar werenfridus@tabor.nl

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.