Motivation meeting

Motivation meeting

Dit is een verplicht onderdeel voor de toelating tot tweetalig onderwijs. Ben je dus van plan je in te schrijven voor een tweetalige brugklas op Werenfridus, schrijf je dan in voor de motivation meeting! Meer informatie over wat er van je wordt verwacht, wordt verteld tijdens de high tea en zal na je aanmelding worden toegestuurd per e-mail.

Toelating
Als onderdeel van de toelating vragen we je om in 3 minuten te motiveren waarom jij kiest voor een tweetalige studie. Dit zien we graag ondersteund door een persoonlijk moodboard (collage). Het mag in het Engels, maar dat is niet verplicht. Ieder half uur gaan er maximaal 10 kinderen naar een lokaal. Iedereen houdt daar dan om de beurt hun motivatie. Je ziet dus ook van andere kinderen hun motivatie. Na dit half uur ben je klaar en kun je naar huis. Binnen een aantal dagen zullen wij je laten weten of er twijfels zijn of dat je jouw inschrijving definitief kunt maken.

Wanneer?
Woensdag 17 maart 2021 tussen 15.00 uur en 20.00 uur

Aanmelden
Voor deze bijeenkomst moet je je vooraf aanmelden. Dat kan hier.

Waar
De motivation meeting vindt plaats bij ons op school aan de De Keyzerstraat 1. Er wordt een planning gemaakt, naar aanleiding van de tijdvakken die jij aangeeft bij de aanmelding, dus je hoort nog wanneer je aan de beurt bent. Meer praktische informatie volgt na het aanmelden, bij het bekend maken van de planning.

Algemene informatie over tweetalig onderwijs vind je op www.ikkiestto.nl.

 

 

 

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.