Open Huis 2021

Kies jij voor Werenfridus?

Nog even, dan ga je van groep 8 naar de middelbare school. Misschien heb je al gekozen welke school het wordt. Misschien moet je nog kiezen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over Tabor College Werenfridus. Wil je alvast de sfeer proeven? Lees dan hieronder het infomagazine of bekijk de video waarin we je alvast de school laten zien. Dat is ook leuk als je nog in groep 7 zit, want ook dan is het fijn om te kijken of Werenfridus misschien een school is die bij jou past.

Nieuwsbrief open huis
Blijf je graag op de hoogte van het programma en de van activiteiten rond het open huis? Via deze link kom je op onze mailinglijst.
Lees hier nieuwsbrief 1 van 23 november 2020.
 
Activiteiten en corona
Natuurlijk hopen we je dit schooljaar te zien tijdens ons Open Huis. Of dat kan, zal echter afhangen van de corona maatregelen op dat moment. We hopen het. In elk geval bereiden wij ons voor om je op de best mogelijke manier informatie te kunnen geven over onze school. Bekijk vooral onze website om zoveel mogelijk over onze school te weten te komen:
Welke opleidingen bieden wij aan? Wat houdt het in om tweetalig onderwijs te volgen? Hoe wordt de iPad ingezet? Wat doen wij nog meer naast leren
 
Groep 7+8 dagen 
Omdat we basisschoolleerlingen mogen ontvangen op school, gaan onze groep7+8 dagen gewoon door. Deze dagen kunnen leerlingen uit zowel groep 7 als groep 8 twee lesjes naar keuze volgen en ervaren ze hoe het om bij ons op school les te krijgen. Deze lessen zijn van 13.45 uur tot 16.00 uur. De eerste groep7+8dag! van woensdag 4 november was een groot succes. Vanwege het grote aantal aanmeldingen is de inschrijving zelfs eerder gesloten. Ga naar onze groep7+8dag pagina om meer te lezen over de indeling van de dag, de soorten lesjes en om je in te schrijven.

Open Huis
Onze Open Huis staat gepland op 26 en 27 januari 2021, maar je zult begrijpen dat het dit jaar waarschijnlijk anders dan anders zal gaan. Momenteel zijn wij druk bezig met bedenken hoe we jullie toch onze school en ons onderwijs kunnen laten zien. Dit zou best een digitale invulling kunnen gaan krijgen. 

Op onze website houden we je in de komende maanden op de hoogte. Ook op Facebook en op Instagram delen we informatie. Leuk en handig dus als je ons alvast volgt. Ook op deze website vind je veel informatie over onze school en de verschillende opleidingen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

High tea
De high tea is onze informatiebijeenkomst over tweetalig onderwijs, deze staat gepland op woensdag 10 februari en vrijdag 12 februari 2021. Of deze bijeenkomst door kan gaan en in welke vorm, dat valt nu nog niet te zeggen. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws. 

Motivation meeting
Deze motivation meeting is een bijeenkomst is voor leerlingen die zich willen gaan inschrijven voor een tweetalige brugklas op Werenfridus en staat gepland op maandag 1 maart 2021. Meer informatie volgt binnenkort. 

Bekijk vooral de rest van onze website om een goed beeld te krijgen van onze school
We begrijpen dat het lastig kan zijn om nu een keuze te maken voor je vervolgopleiding. We hopen jullie zo goed mogelijk te kunnen laten zien wat het inhoudt om voor ons te kiezen maar helaas kunnen we op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen dat alle activiteiten kunnen doorgaan en op welke manier. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.