Inspirerende ochtend met spokenwordartiest Lamin Barrow

Poëzie afgewisseld met gesprekken en opdrachten

Geplaatst op 11-11-2021

Werenfridus beleefde op 9 november een inspirerende ochtend met spokenwordartiest Lamin Barrow (22). Anka-Mirjam Hoogland, hoofd van de schoolbibliotheek, keek vooral op van hoe de van oorsprong Gambiaanse woordkunstenaar verbinding legde met scholieren in de zaal. "Hij deed heel veel uit zijn hoofd. Poëzie afgewisseld met gesprekken en opdrachten. De leerlingen praatten openlijk over hun gevoelens. Ik stond er echt van te kijken.”

Barrow ging met de leerlingen aan de slag tijdens een workshop waarin zij taal en emoties met elkaar koppelden. Naderhand vertrok hij niet meteen, wat Hoogland wel had verwacht. "Je verwacht toch iets commercieels, maar hij bleef en was nog bij een lerarenbijeenkomst. Heel sympathiek." Al met al was het een geweldige ochtend op onze school en kijken we uit naar een volgende keer.

Met dank aan het Noordhollands Dagblad die op mooie wijze melding maakte van de komst van Lamin Barrow.