Gezonde School

Tabor College Werenfridus is Gezonde School

Geplaatst op 06-07-2022

Tabor College Werenfridus heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat Werenfridus zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Werenfridus voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet BEWEGEN EN SPORT. Ook op onze website is te lezen welke activiteiten wij bij ons op school organiseren om de leerlingen actief en creatief te laten bewegen.Rector Jannetje ter Punt van Werenfridus is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.