Werenfridus-leerlingen in finale European Money Quiz

Jessie en Stan, leerlingen van Werenfridus, hebben meegedaan aan de finale van de European Money Quiz in Brussel. Als afvaardiging van klas A3A hebben zij tijdens deze finale Nederland vertegenwoordigd. Een prachtige prestatie, want Werenfridus was van de 15 deelnemende Nederlandse scholen aan de voorronde de winnaar.

Dertig landen
De European Money Quiz vond dit jaar voor het eerst plaats en is een Europese wedstrijd om de financiële kennis van kinderen in de leeftijd van 13 tot 15 jaar te verbeteren. Aan de voorronde deden duizenden kinderen uit dertig Europese landen mee.

Knappe prestatie
Stan en Jessie eindigden tijdens de finale niet in de top 3, maar leverden gezien hun leeftijd (pas 13 en 14 jaar) wel een knappe prestatie, aangezien de tegenstanders met 15,16 en 17 jaar een stukje ouder waren.