Wandschildering, week 11, 12 en 13

Geplaatst op 12-12-2018

Er wordt nog altijd heel hard gewerkt aan de muurschildering in Werenfridus. Een precies werkje, waar de leerlingen nog steeds week na week verslag van doen. Hieronder een overzicht van week 11, 12 en 13!

Week 11:

Op maandag werd er een bijeenkomst gehouden in het Bevo-lokaal. Er werd besproken dat het delen van een steiger een probleem werd, want 'de ene schilder houdt de ander op'. Er werd voorgesteld om in delen te werken. Hierbij zal er steeds een groep aan zijn gedeelte werken tot het af is, de anderen zullen alvast een begin maken aan een nieuwe Bevo-opdracht. Deze week begon de groep met het linker gedeelte van de muurschildering, welke bestond uit Killiam en Tom, met verven. De andere leerlingen hielpen nog met het noteren van de kleurencodes.

Week 12:

Vorige week hebben wij een planning gemaakt met de groepsindelingen. Mogelijk wijken we van deze planning af indien de groepen niet binnen de tijd klaar zijn. Het doel is om de wandschilderij voor de kerstvakantie grotendeels gerestaureerd te hebben. Deze week was groep 1 nog bezig met hun gedeelte van de wand. Ze hebben de muur geschuurd en zijn begonnen met het schilderen.

Week 13:

Ook deze week heeft groep 1 gewerkt aan de muur. Aan de progressie fot´s te zien, is groep 1 bijna klaar met het schilderen. Verder is Groep 2 deels begonnen met het schilderen van hun gedeelte van de wand.