Staande ovatie voor cast La La Land

Geplaatst op 16-03-2019

Het theater op Werenfridus is ingewijd. En hoe. De afgelopen dagen konden vele belangstellenden genieten van de musical La La Land, de openingsvoorstelling in het nieuwe Werenfridus-theater. Tijdens de vier voorstellingen - gespeeld in drie dagen - speelde de cast én de band de sterren van de hemel, en daar konden heel veel mensen van genieten. Op én naast het podium en zeker ook in de zaal.

De Werenfridus-versie van La La Land was een theaterbewerking van de succesvolle film uit 2016. Gedurende anderhalf jaar is er twee uur per week gerepeteerd door de deelnemende leerlingen. In totaal telde de productie 26 acteurs en 7 musici, allen leerlingen van het derde tot en met het zesde jaar. Zij lieten deze musical over Sebastian en Mia tot leven komen.

Het verhaal: Mia is een serveerster met de droom om actrice te worden. Ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian droomt van zijn eigen jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren om hun dromen waar te maken. Met succes! Maar het is datzelfde succes, dat hen ook geleidelijk uit elkaar drijft.

Het massaal toegestroomde publiek kon genieten van fantastisch spel, prachtige muziekarrangementen en professionele choreografieën. Tel daar de erg mooie vormgeving bij op, en we kunnen niet anders dan alle lof uit te spreken voor de cast, de band én de crew.

En aan het publiek: dank dat u er was!

Voor meer foto's, kijk hier

 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.