Sponsorloop voor Sint Maarten

Sponsorloop voor Sint Maarten groot succes

Vandaag hebben zo'n 175 brugklasleerlingen een uur lang rondjes gelopen voor Sint Maarten. De sponsorloop was een idee van de klas B1Y, nadat hun mentor mevrouw Veling hen had verteld over haar ervaringen aldaar. Zij woonde en werkte van 2005 tot 2008 op het eiland, samen met haar gezin. De impact van de orkaan Irma raakte haar familie diep.

Binnen een week tijd werd de sponorloop geregeld: de locatie (wielerbaan), het drukken en uitdelen van de sponsorkaarten, het versturen van de mails aan ouders en leerlingen, de instructie van de juniormentoren. Aan alles werd gedacht! De leerlingen hebben niet alleen geprobeerd zoveel mogelijk sponsoren te zoeken, maar ook ontzettend hard hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te rennen. Langs de lijn werden zij toegejuicht en gemotiveerd door vele docenten en ouders die er waren. Het zonnetje maakte deze middag compleet.

Al met al een zeer geslaagde actie. Volgende week wordt het bedrag dat hiermee is opgehaald voor de Stichting Make Sint Maarten Great Again bekend gemaakt.