Schaatsen voor Serious Request

Brugklas Werenfridus het ijs op

Ook dit jaar gaan de brugklassen weer schaatsen voor het goede doel van Serious Request. Op vrijdag 22 december vanaf 09.00 tot 12.00 uur op IJsbaan De Westfries gaan de leerlingen het ijs op om rondjes te schaatsen voor het goede doel. Iedereen is van harte uitgenodigd om de leerlingen aan te komen moedigen.

Ouders en kinderen herenigen

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.