Reünie Werenfridus een groot succes

Geplaatst op 07-11-2018

Op zaterdag 3 november vond de reünie van Werenfridus plaats. We kijken terug op zeer succesvolle dag. Ruim voor de aanvangstijd van 15.00 uur stroomden de eerste oud-leerlingen, oud-collega’s en de pensionado's binnen. En even later stond er zelfs een lange rij tot ver voor de ingang. De PR via de diverse (sociale) media hadden hun uitwerking niet gemist. Het was druk van begin tot het eind.

Zo'n 1800 oud-medewerkers en oud-leerlingen waren uiteindelijk naar de De Keyzerstraat gekomen voor een weerzien met hun oude school, oud-collega's en/ of oud-klasgenoten. Dat leverde vanzelfsprekend een dag en een avond op vol herinneringen, mooie anekdotes, verhalen en ontroerende momenten. En dat is precies wat een reünie zo waardevol maakt.

Natuurlijk was de verbouwde school onderwerp van gesprek. Veel mensen reageerden erg enthousiast op de grootschalige verbouwing en nieuwbouw van Werenfridus. In de gezellig drukke school wisselden de verbazing - sommige delen zijn onherkenbaar - en de herkenning - "Weet je nog?" - elkaar af. Het was een fantastische dag. Aan iedereen die er was: bedankt voor je komst!