Persaandacht voor Honours Programme Werenfridus

Geplaatst op 19-06-2019

"Voor de eerste keer in de geschiedenis van het Tabor College, locatie Werenfridus in Hoorn worden er op 2 juli maar liefst negen diploma’s aan bijzondere leerlingen uitgereikt." Het is het begin van een mooi artikel in het Noordhollands Dagblad waarin aandacht is voor het Honours Programma dat op Werenfridus wordt aangeboden.

De leerlingen die in dit artikel worden genoemd zijn bijzonder in de zin dat er door deze uitblinkers klassen werden overgeslagen, extra vakken werden gekozen en het behalen van alleen maar cijfers van zevens of hoger. Dat levert een cum laude op.

Het Honours Programme op Werenfridus biedt slimme leerlingen mogelijkheden om zich te verrijken, te verbreden en te versneller.

Lees hier het hele artikel