Oud-leerling Vidjay volgde zijn droom

Geplaatst op 15-04-2019

Op vrijdag 22 maart kwam onze oud-leerling Vidjay Beerepoot naar school. Hij wilde graag ons nieuwe gebouw zien, maar wilde ook een presentatie geven over zijn beroep. Vanaf zijn achtste was Vidjay namelijk al bezig met muziek. Eenmaal op Werenfridus heeft hij dat verder ontwikkeld, is hij zelf muziek gaan componeren en hij speelde bij vele gelegenheden samen met docenten en leerlingen. In de bovenbouw was hij aan het bedenken wat hij wilde gaan doen met zijn vakkenpakket: misschien arts, misschien naar Delft? Toen besloot hij zijn droom te volgen: verder de muziek in.

Na een studie aan de HKU in Utrecht realiseerde hij zich dat Nederland te klein was voor wat hij graag wilde: filmmuziek maken, en met een orkest werken. Hij ging in Los Angeles studeren en moest daar knetterhard werken om tussen de grote jongens wat te bereiken. En dat is gelukt! Zoals Vidjay zelf aangeeft: 90% mislukt maar voor die 10% ga je door. Voor de leerlingen had hij ook deze boodschap: geloof in je droom en zet door ook als het allemaal tegen zit. Veel dank aan Vidjay voor zijn inspirerende bezoek!

Voor mooie muziek en informatie: http://www.vidjaybeerepoot.com