Leerlingen genieten van Spaans avontuur

17 mei 2018 - Een groep Werenfridus-leerlingen uit de vierde klassen heeft enorm genoten van een uitwisselingsproject met Spaanse leerlingen uit de stad Zaragoza. Nadat zij eerder een aantal dagen bij ons op school en in Nederland te gast waren, was het nu de beurt aan onze leerlingen om het vliegtuig in te stappen.

Terwijl in Nederland de laatste dozen werden uitgepakt, en het nieuwe schoolgebouw klaar werd gemaakt voor de terugkeer van de leerlingen, genoten 21 Werenfridus-leerlingen van hun logeerweek bij hun Spaanse vrienden.

Natuurlijk begint zo'n week met wat zenuwen en kennismaken. Maar dat maakte al gauw plaats voor veel gezelligheid en uitstapjes. Onder meer naar een mooi kasteel, de stad Zaragoza, het grootste zoetwateraquarium van Europa en de studio's van het televisiestation Antena 3. En dan was er nog voor elke leerling een gezellige dag met het gastgezin. De reis eindigde - na een uitgebreid afscheid van onze Spaanse vrienden - met een dagje Barcelona. Het zit er weer op.

Zit je nu in 3 havo regulier en/ of 3 vwo regulier: volgend jaar staat de reis weer op het programma en dan kun jij erbij zijn. Meer informatie volgt later dit jaar.

Adiós/ Tot volgend jaar!