Eindbedrag sponsorloop voor Sint Maarten bekend

Eindbedrag sponsorloop Sint Maarten bekend

Na de verschrikkelijk verwoestingen op Sint Maarten door orkaan Irma, besloten de leerlingen van B1Y een sponsorloop te organiseren. Na een geweldige en sportieve middag, waaraan zo'n 175 leerlingen  meededen, is nu het eindbedrag bekend: €6.516,75 euro!

Vanmorgen is klas B1Z getrakteerd op taart, omdat zij als groep zo'n €1800 wisten op te halen. Voor Arnica Veling overtreft het totaalbedrag haar stoutste verwachtingen. Zij wil via deze weg dan ook iedereen bedanken die op enige wijze een bijdrage heeft geleverd door te doneren, te supporten, te helpen of te ondersteunen. Het geld zal worden overgemaakt aan de Stichting Make Sint Maarten Great Again. Die liet in een reactie al weten een warm gevoel te hebben gekregen van dit grote gebaar.