Eerste stappen richting NK met (toekomstige) Tabor-leerlingen

Geplaatst op 23-05-2019

Zondag 19 mei turnden de turnsters van TopTurnen Opmeer hun eerste kwalificatiewedstrijd in Vianen. Zij konden zich plaatsen voor het NK-meerkamp en afzonderlijk ook voor individuele toestelfinales. Mara Slippens (Spanbroek) en Merel Winder (Julianadorp) wisten de gevraagde limiet te turnen en zijn direct geplaatst voor de meerkamp. Eva Nieuwenhuizen (Purmerend), Zoë Voorthuijzen (Volendam) en Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp) kwamen nipt tekort. Zij proberen volgende week in Duiven tijdens de 2e kwalificatiewedstrijd voldoende punten te behalen voor hun NK-ticket.

Mara (B1C), Zoë en Sam (B1T) zitten op Werenfridus. Merel en Eva komen volgend schooljaar in de brugklas op Oscar Romero. We heten hen alvast van harte welkom op het Tabor College.