Aanmelden voor de motivation meeting

De motivation meeting vindt plaats op woensdagmiddag 7 maart 2018 en is verplicht voor iedereen die zich gaat aanmelden voor een tweetalige studie op Werenfridus. Tijdens deze middag geef je een presentatie van 3 minuten waarin je jouw keuze voor een tweetalige studie motiveert aan de toelatingscommissie. Dit kan in de vorm van een tekst, lied, gedicht, presentatie of toelichting op een tekening/collage. Het mag uit je hoofd, maar je mag het ook voorlezen. Het hoeft niet in het Engels. Het gebruik van digitale middelen/wifi van school is niet mogelijk, dit kost te veel tijd in de planning.

Elk half uur worden er maximaal 10 leerlingen in een lokaal verwacht die één voor één hun motivatie houden. Er zullen meerdere lokalen worden gebruikt. Vanwege deze complexe planning vragen wij je zo ruim mogelijk aan te geven welke tijdstippen jij zou kunnen komen. De middag duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Daarin ben jij dus een half uur aan de beurt. Je hoeft niet de hele middag aanwezig te zijn.

Maandag 5 maart 2018 zullen wij de planning mailen naar iedereen, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent! Nog niet aangemeld? Aanmelden kan hier

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.